Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
kulturak

Őrült sulis jegyzetek

Hedviga · 1 éve
Augusztus 31. Csütörtök
Kíváncsi vagyok, hogy a gimi ahová megyek milyen fura és őrült, mert hát a nővérem azt mondta, hogy nagyon különös suli. Hát, meglátjuk. 
A Rousseau Gimi évnyitója pontosan ötkor kezdődik, és hatkor ér véget. Egy óráig miről beszélhetnek ott, de most komolyan. A házirendről, a tankönyvek beszerzéséről, a suli igazgatójáról, a suli történelméről, a szakkörökről, a tanórákról, a diákok elosztásáról, a tanárokról, a versenyekről, a suliújságról, a rendezvényekről, és az osztályfőnökökről? Ez hamar kiderült.
Én éppen a szobámban, az ágyamon olvastam Alexandre Dumas - tól a Három testőr - t. Nagyon belemerültem, amikor valaki kopogtatott. Aztán berontott. Anya állt az ajtóban kezében egy dobozos joghurt.
- Anya, miért kopogsz, ha egyszer bejössz? - kérdeztem tőle hitetlenül. Ő felvonta a szemöldökét, de végül nevetve csóválta a fejét.
- Feladom! - csattant fel valaki anya mögött. - Soha nem érünk az évnyitóra.
Lenéztem a Twilight - os karórámra. Öt perc múlva öt. Én felpattantam. Gyorsan becsuktam anya előtt az ajtót (?), és eszeveszettül turkáltam a ruhásszekrényemben. Csak a fekete miniszoknyámat találtam, és a fehér harisnyám. Gyorsan felvettem, és már szaladtam is. Csakhogy...
- Hol van az ünneplő felsőd? - kérdezte a nővérem, Stella. Persze, hogy megakadt a szeme az Érkezés - es pólómon. Idegesen tépkedtem magamon, közben meg ezt motyogtam.
- Nem találtam.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Hedviga
A nevem Dallos Patricia, bár mást nem tudok nagyon írni magamról. Az én életem tök jó, buli, haverok...stb. Nem vagyok jó író, három nyelven beszélek (ha a magyar nem számít bele). Francia, angol, német. Kábé ennyi, ja igen, német állampolgár vagyok. Ez mind jó és szép.